Back to home
INREDNING

En fråga eller kanske jag ska kalla det en efterlysning!

 

 

Sitter här vid köksbordet och planerar lite inför hösten.  Hanna ska arbeta i Milano på modeveckorna igen (ni kanske minns att hon var där tidigt i våras)

iskaffe, ikea Torhamn, Himla, Synsam

Jag hade då redan då tänkt mig att tillbringa en månad eller så tillsammans med henne där på plats. Så kul att följa med och smygfota alla snygga kläder och härliga miljöer hon stöter på och att dessutom få njuta av den italienska maten som jag tycker allra bäst om. Och såklart kaffet … finns ju inget bättre än i italien!

 

 ikea Torhamn, williammorris, pure lodden

Nu blev det inte så, mamma blev dålig, jag kom aldrig iväg, men nu tänker jag/vi alltså göra ett nytt försök.

Funderar om det är någon av er mina kära bloggläsare som känner till någon form av boende i trakten runt Milano, typ Airbnb som man kan hyra i ca. 1 månad.  Från typ mitten av september till mitten av oktober.
Ett måste är även att man får ha med sig en hund, ni vet jag åker ingenstans utan Eskil. Hus eller lägenhet spelar ingen roll, alla förslag mottages tacksamt, ni kan mejla mig på [email protected]  TACK!

 

ikea Torhamn, williammorris, purelodden

I väntan och längtan efter Italien får det bli hemmagjord pizza, små pizzetta bianca, med något vi har väldigt gott om i trädgården just nu, nämligen zucchini, rödlök och chili.

k r a m åsa

 

 

 

 

By Åsa, 31 juli, 2017
  • 1
1 Comment
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram API currently not available.