croissant med björnbär

CROISSANT MED FYLLNING AV MASCARPONE OCH BJÖRNBÄR

Det här med att få ordning på min nya blogg sida tar tid.
Köksrenoveringen, framförallt hos sonen kom på något sätt emellan.
Jag är inte något vidare bra på detta med programmering … inte alls faktiskt, den delen har jag helt överlämna till sonen.
Har förstått från mejl från er mina fina läsare att det är svårt att kommentera och hitta rätt här på sidan.
Dessutom kommer inte mina svar fram till er.

Som sagt jag jobbar på det … eller närmare bestämt, jag tjatar på sonen, hoppas att jag i snar framtid får ihop sidan precis som jag vill att den ska vara,
fram till dess ber jag om ursäkt för dessa problem!
I väntan på det tänkte jag bjuda på ett riktigt gott fika tips.

fika, stockholm

ursäkta den dåliga bilden (dålig kamera + mörkt/grått väder)

Innan dottern stack i väg till Milano för arbete (saknar henne vareviga dag) tog vi ett mellanmål/fika hos Pom & Flora,
deras croissant med Cappuccino fyllning är så god (och stor, perfekt att dela för två)

fika, rörstrand

I förmiddags gjorde jag min egen variant här hemma, utan cappuccino, jag valde björnbär istället.

croissant med björnbär

Supergott  (inte så sött)  tillsammans med en kopp varmt te.

Recept för två personer:

1 st croissant (jag brukar köpa med mig några hem från goda bagerier och lägga i frysen)
eller om man har ork och lust att göra egna, kika HÄR )
Några skedar mascarpone färskost där du blandar i den smaksättning du vill ha,
jag mosade alltså ned färska björnbär i dag.
Lite florsocker på för dekorationens skull.

Dags att fika!

4 reaktioner till “CROISSANT MED FYLLNING AV MASCARPONE OCH BJÖRNBÄR”

  1. TACK för bildgodis och inspiration…älskar själv croissant och inte för sött, så det där ska jag prova.
    Du gör Din inlägg med bilder och text så underbart fina och proffsiga. Har förståelse för att det tar tid att bygga upp sidan.
    Jag är glad för det som Du delar och ger, känns att Du lägger ner mycket arbete på dina inlägg.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.