Back to home
RECEPT_MAT, TIPS

Sol, krattning, blåbär och ny bok Azur!

 

 

Vi kikar närmare på en ny bok jag hittade i brevlådan förra veckan,  Azur av Joel Åhlin.

Joel Åhlin Azur

Perfekt att bläddra igenom mellan krattningarna  i går eftermiddag, alltid bra med några drick pauser när man pysslar utomhus.

Arbete Cervera

Dricker gärna kolsyrat vatten med frysta blåbär i och just nu väldigt gärna i dessa fantastiska glas som jag har på lån för kommande arbete åt Cervera. Riktigt lyxig vardagskänsla med dessa vackra glas!

 

kokbok

Kokböcker finns inget bättre, genast kvicknar matlagningslusten till igen!

kokbok

Medelhavsmat är inte bara en enda matkultur. Varje region längs Medelhavets kust har en egen identitet utifrån klimat, geografi, flora och fauna. I Azur – Mat från Medelhavet, Mellanöstern och Nordafrika gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter i ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika.

kokbok

Fastnade självklart direkt på ett recept från Marocko, tycker så mycket om smakerna därifrån som omedelbart ger mig tillbakablickar till vår resa till Marrakech.

 

Staub

Kvällens middag kommer bli en kycklinggryta med potatis. Har tagit fram min underbara tagine/tajine igen för att tillaga grytan i.
Om det smakar gott lovar jag att återkomma med receptet!   Nu dags att åka till centrum för inhandling av fräscha ingredienser.

Fin måndag

k r a m åsa

 

 

 

By Åsa, 10 april, 2017
  • 1
1 Comment
  • Ekenäsliv
    10 april, 2017

    Vilka underbara bilder Åsa <3
    Vill bara sätta mig insvept i en filt i lä och läsa en bok, och dricka lite gott bubblande vatten :)
    Ha en fin em och kväll!
    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

HÄR HITTAR DU MIG PÅ INSTAGRAM

@atmycasa