OM MIG

 

 

Åsa Myrberg heter jag som driver bloggen @mycasa, en livsstilsblogg
med fokus på inredning, DIY, trädgård och mat.

Jag arbetar som frilansande stylist och fotograf.
Med mitt uttryck vill jag förmedla en äkta vardagskänsla!

Jag är dessutom certifierad inredare och tar uppdrag åt privatpersoner inom inredning och min specialité, något jag valt att kalla årstidsstyling.

I bloggen @mycasa vill jag få fram känslan av att vårda den viktigaste dagen … var-dagen.
Bloggen uppdateras dagligen och här delar jag med sig av det som inspirerar,  oavsett om det gäller inredning, mat, växter, trädgård eller annat fint.
Allt förmedlat genom min egen kameralins!

 

@mycasa har blivit omnämnt i en rad media, bl.a Sköna Hem, Aftonbladet, Lantliv, Allt i Hemmet och Vakre Hjem & Interior.

Välkommen även att följa mig på @atmycasa på Instagram 
33000 följare.

3 reaktioner till “OM MIG”

 1. Hej Åsa och jag önskar dig ett riktigt Gott 2018!

  Följer din blogg och den ger en härlig inspiration! Så vackert, så många fina bilder och även fina tankar att få ta del av. Har själv mist min mor, helt oväntat och väldigt plötsligt. Gick bort alldeles för ung…Fick en tröst av din blogg, tack!

 2. Åsa,
  Har följt dig under Estoniautredningarna och anser att du har en synnerligen mänsklig syn på hur vårt Sverige borde vara.
  Beträffande ett lämpligt straff för Bildt/Carlsson har jag föreslagit att ett villigt företag får uppgiften att lyfta Estonia placera henne mitt i farleden, gjuta fast henne i ett riktig fundament, ballasten finns ju i närheten.
  När allt är väl utfört skall det resas två statyer av Bildt, och Carlsson med ett handslag på
  akterspegeln. Estonia reser sig min 50 m över ytan och ses nästan 7 sjömil bort. Naturligtvis belyst synlig för alla sjöfarande.

  Jag har tagit mig friheten att framlägga förslaget på flera webbsidor men blivit borttagen.

  Er bekant med Wanda Manninger Wachtmeister och Holger Wachtmeiser. Har berört Estonia med henne men hon vägrar att berätta om sina upplevelser.
  Holger överlevde katastrofen men dog senare och vilar på vår kyrkogård i Brunnby ute på Kullen. Tyvärr är jag för gammal för att hålla ordning på alla detaljer även om jag läst Stefan Torssells bok ursprunglig och nyutgåvan.

  Hälsn
  Samuel af Ugglas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.