trädgårdsliv

En del av mitt liv!

 

För er som missade min medverkan igår på P4 Radio Stockholm och vill höra hela historien om en del av mitt yrkesliv, så lägger jag ut hela intervjun här nedan på bloggen.
Tyckte det var fantastiskt roligt att få se hur radiolivet fungerade och att dessutom få bli intervjuvad av Mia Bryngelson  wow … vilken kvinna … hon gjorde mig så lugn, det kändes som vi satt och pratade som gamla goda vänner, glömde -nästan –bort att vara nervös.  Beundrar så dessa lugna, starka kvinnor!

Vill dessutom passa på att tacka för all fin respons jag fått från er mina läsare och er nya lyssnare och -förhoppningsvis nya läsare-, varmt välkomna till min egna värld här ute i www.

 

 

 

Tar min kopp kaffe och sätter mig en stund i trädgården och lyssnar på mig själv -riktigt roligt att få höra sin egen röst i radio, har aldrig hänt förut- men som sagt … det är aldrig försent!

trädgårdsliv

 

k r a m åsa

 

 

 

 

 

6 reaktioner till “En del av mitt liv!”

 1. Så roligt att få höra dig berätta om din resa! Du verkar vara så härligt bubblande på ett smittande sätt. Man vill bara höra dig mer!

 2. Nu har jag lyssnat på P4 Stockholm och kan bara säga så himla bra det blev.Glad behaglig röst och ett smittande skratt.
  Livet vänder fort ibland och så himla bra det kan fungera när man får en spark i baken.
  Lycka till med ditt fantastiska jobb och ha en riktigt skön sommar.

  Kram Margareta

 3. hej Åsa, nu har jag lyssnat på hela podden på din blogg och gråten fastnar i halsen när du berättar om din kära mammas sista tid vid liv. Det väcker många tankar inom mig.
  Sen pratar du om gatan där ni blev vuxenmobbad och alltid när jag hör om mobbning tänker jag på min snälla lilla flicka som har blivit utsatt så många år för mobbning i skolan, det är ett sår i själen som aldrig kommer läka. Visst kan man komma starkare ur det men hon har förlorat många år av sitt barn och ungdomstid att vara ledsen för att inte följa och böja sig för grupptryck. Det gör mig så förbannad!
  Jag är glad att ni är lyckliga i ert vackra hus ni har satsat så hårt på och det märks att ni har lagt er själ i det!
  Du är bra på det du gör och jag med många andra är glada att du har hittat ditt dröm jobb ♡ kramar/carita

 4. Hej Åsa, jag visste inte om din historia. Förra januari skulle min avdelning läggas ned. Vi fick erbjudande om nya tjänster, men inget strategiskt över huvudtaget. Det blev en vändpunkt. Jag tackade nej. Det visade sig vara ett bra beslut. Jag landade lite av ett drömjobb. Så kan det gå. Så kan där jag börjar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.